Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PRIJEM ODBOJKAŠA HOK „DOMALJEVAC“

Danas 23.04.2021. godine, u prostorijama općine Domaljevac-Šamac organiziran je prijem za odbojkaše Hrvatskog odbojkaškog kluba „Domaljevac“.

Odbojkaše su primili općinski načelnik Stjepan Piljić, te predsjednik OV-a Domaljevac-Šamac Miroslav Piljić,dok je sa druge strane bila momčad viceprvaka BiH, HOK Domaljevac, predvođena trenerom Zlatkom Ivićem i predsjednikom kluba Vladom Blažanovićem.

Prijem je organiziran povodom osvajanja srebrene medalje od strane odbojkaša HOK Domaljevac u finalu play off-a Premijer lige BiH, gdje su uz odlično prikazanu igru ipak  poraženi od OK „Mladosti“ Brčko, višestrukog prvaka i osvajača kupa BiH. Ovaj kolektiv još jednom je uspio pokazati kako se samo uz istinski trud, rad i odricanje mogu postići veliki rezultati, te da unatoč činjenici što dolaze iz male općine mogu uspješno parirati momčadima iz velikih sredina, a samim tim i njihova medalja, iako srebrena, za njih ali i za cijelu općinu Domaljevac-Šamac ima „zlatni“sjaj.

Finale Play off-a Premijer lige BiH je samo „kruna“ uspjeha ove vrhunske momčadi, budući da HOK „Domaljevac“ već godinama unazad igra značajnu ulogu u odbojkaškom sportu BiH, a da to nije slučajnost govori i činjenica da su i ovu sezonu završili na drugom mjestu na ljestvici Premijer lige BiH, inače najjačeg odbojkaškog natjecanja u Bosni i Hercegovini i osvojili kup FBiH, što je za ovu momčad a samim time i našu općinu u cijelosti, izvanredan uspijeh.

Općinski načelnik Stjepan Piljić je čestitao odbojkašima na osvojenoj srebrenoj medalji, te je između ostalog istaknuo da će HOK „Domaljevac“ kao i do sada moći računati na potporu od strane općine Domaljevac-Šamac. Ovom prigodom razgovarano je i o mogućnosti nastupa HOK „Domaljevca“ u CEV Challenge kupu.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)