Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POTPORA VLADE REPUBLIKE HRVATSKE

Danas, 18.12.2019. godine, općinski načelnik Stjepan Piljić je u prostorijama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje u Zagrebu potpisao ugovor za sufinanciranje realizacije projekta

 2. faza izgradnje vodotornja Domaljevackapaciteta 270 mu iznosu od 150.000,00 kn.

Projektnom dokumentacijom predviđena je kompletna izgradnja vodotornja sa svom tehničkom opremom kako bi po dovršetku radova objekt bio u potpunosti spreman za priključenje vodovodne mreže.

U svojem obraćanju, općinski načelnik se zahvalio gospodinu Nikoli Mažaru, tajniku središnjeg državnog ureda na financijskoj potpori te naglasio kako ova sredstva predstavljaju još jedan korak u realizaciji najvažnijeg infrastrukturnog projekta na području općine Domaljevac-Šamac.

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar i Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske prigodnim su riječima ohrabrili okupljene da nastave sa planiranjem projekata s ciljem ostvarivanja što boljih uvjeta života za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini.

Odluku o dodjeli financijske potpore možete pogledati OVDJE

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)