Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POTPISANI UGOVORI ZA POTPORU SPORTSKIM KLUBOVIMA

Dana, 06. ožujka, u uredu općinskog načelnika održano je potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava sportskim klubovima s područja općine Domaljevac-Šamac.

Na temelju Javnog poziva, a u skladu s Programom utroška i Proračunom Općine Domaljevac-Šamac našim klubovima dodijeljeno je ukupno 64.500,00 KM za ovu proračunsku godinu.

Prilikom posjete predstavnici klubova upoznali su načelnika sa trenutačnom situacijom, očekivanjima i planovima za budućnost. Predstavnici sportskih klubova su iskoristili priliku da se zahvale na dosadašnjoj podršci koju općina Domaljevac-Šamac pruža klubovima u redovnim financijskim proračunskim izdvajanjima ali i pomoći koju općina pruža prilikom apliciranja na brojne javne natječaje.

Aktivnosti sportskih klubova imaju pozitivan uticaj na lokalnu zajednicu, potiču zdrav način života, razvijaju sportske talente te jačaju identitet i ponos građana naše općine. Vjerujem da će im današnja potpora pomoći u ostvarivanju zacrtanih planova, izjavio je općinski načelnik na današnjem sastanku.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)