Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POTPISANI UGOVORI U OKVIRU PROGRAMA POMOĆI REPUBLIKE HRVATSKE HRVATIMA U BiH

U petak, 26. siječnja 2024. godine u gradu Stocu održana je svečanost dodjele ugovora u okviru Programa pomoći Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu.

Općinski načelnik Stjepan Piljić i podpredsjednik Vlade RH i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, potpisali su ugovor o sufinanciranju projekta uređenja dvorišta-parkinga Doma zdravlja u Domaljevcu u vrijednosti od 25.000,00 EUR-a.

Ukupno je potpisan 61 ugovor kao dio Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu. Ovim programom Republika Hrvatska dodatno pomaže razvoju lokalnih zajednica u BiH kroz ulaganja u javnu infrastrukturu, opremanje te izgradnju i rekonstrukciju objekata kao i poticanje gospodarskih aktivnosti zbog gospodarskog razvoja.

Ugovore je uručio potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić kao ministarstva koje je nosilac ove potpore, te potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i državni tajnik Zvonko Milas.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)