Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

POSJETA DIREKTORA FEDERALNE GEODETSKE UPRAVE

dav

Općinski načelnik Stjepan Piljić i referent za katastar Suzan Letica održali su jučer 06. listopada radni sastanak s direktorom Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željkom Obradovićem  i pomoćnikom direktora  Seadom Hadžićem.

Na sastanku je izneseno niz pitanja vezanih za rad katastra u našoj općini. Direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željko Obradović istaknuo je zadovoljstvo s dosadašnjim radom katastra i realiziranim projektima koji su implementirani u našoj općini. Posebno je naveo  harmonizaciju katastra i gruntovnice za KO Domaljevac gdje je postignut rezultat od 98%  riješenih predmeta, uspostavu adresnog registra te vođenje redovitih postupaka i ažurnost katastarskog operata.

Na sastanku je dogovoreno da se  u narednom razdoblju krene s realizacijom projekta uspostave Katastra komunalnih uređaja na području općine Domaljevac-Šamac kako bi se  građanima omogućilo što lakše  korištenje imovine.

Načelnik Općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić izrazio je zadovoljstvo  dosadašnjom suradnjom s  Federalnom upravom  za geodetske i imovinsko-pravne poslove,  i konstatirao da je Uprava iskazala podršku u radu katastra općine kroz  implementaciju navedenih projekata.  Kao jedan od značajnijih projekata koje bi trebalo realizirati u budućnosti je svakako  harmonizacija katastra i gruntovnice za preostale katastarske općine, posebno KO Grebnice, istaknuo je načelnik općine Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)