Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PAKETIĆI ZA NAJMLAĐE

Općina Domaljevac-Šamac je i ove godine pokrovitelj Božićnih paketića koji će biti podijeljeni najmlađim stanovnicima općine.

U vremenu proglašene pandemije, kada su nadležni zdravstveni organi ograničili sva okupljanja, i podjela paketića je drugačija od dosadašnjih godina. Kako bi smo ispoštovali sve epidemiološke mjere i na taj način zaštitili naše najmlađe, podjela paketića organizirana je u obrazovnim ustanovama. Nabavljeni paketi dostavljeni su u Osnovnu školu braće Radića, Dječji vrtić Domaljevac te Udrugu roditelja djece s posebnim potrebama Angelus. Ravnatelji navedenih institucija preuzeli su organizaciju podjele prigodnih paketića u skladu sa svim epidemiološkim mjerama koje budu propisane na taj dan.

„Podjela paketića inače se održava  u sklopu bogatog programa Adventa u Domaljevcu, koji ove godine zbog epidemiološke situacije nije moguće organizirati u izvornom obliku. Darivanje paketića je velika radost za svu djecu. Ovaj tradicionalni događaj organiziramo s ciljem da radost Božića i novogodišnjih praznika na poseban način osjete djeca naše općine,“ izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)