Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OPĆINA DOMALJEVAC-ŠAMAC NABAVILA KAMION ZA PRIKUPLJANJE OTPADA

Općina Domaljevac-Šamac izvršila je nabavku specijaliziranog vozila za prikupljanje komunalnog otpada. Isporučitelj ovog vozila je tvrtka SV Company d.o.o. Trn-Laktaši.

Riječ je o suvremenom vozilu za prikupljanje komunalnog otpada marke MAN, nadogradnja NTM čija je zapremina 9 m3 .

Vrijednost investicije je 95.355,00 KM a polovina sredstava za nabavku vozila osigurana je kroz potporu Ministarstva prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Županije Posavske putem  granta za zaštitu okoliša, dok će drugu polovinu iznosa osigurati Općina Domaljevac-Šamac iz vlastitog proračuna.

„ Danas je naša komunalna služba opremljena novim vozilom za prikupljanje otpada. Za ovu investiciju odlučili smo se zbog dotrajalosti starog vozila koje je u vrlo lošem stanju i daljnja ulaganja u popravke nisu opravdana. Uz potporu županijskog minstarstva prometa uspjeli smo u ovo teško vrijeme riješiti ovaj za nas veliki problem i osigurati da prikupljanje otpada na području naše općine i dalje neometano teče“ izjavio je ovom prilikom općinski načelnik Stjepan Piljić.

Primopredaja komunalnog vozila upriličena je danas 30. travnja 2020. godine, u dvorištu samostalne Službe za komunalne djelatnosti općine Domaljevac-Šamac, a prisustvovali su načelnik općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić, upravitelj komunalne službe Šimo Leovac sa suradnicima, povjerenici mjesnih zajednica, predsjednik općinskog vijeća Domaljevac-Šamac Luka Lucić te predstavnici poduzeća SV Company d.o.o.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)