Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ODRŽANA XIII. REDOVNA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

Danas, 24. veljače, održana je XIII. redovna sjednica Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac. Za sjednicu je usvojen dnevni red sa 12 točaka.

Pod prvom točkom dnevnog reda općinski načelnik iznio je informacije o aktivnostima Općinskog načelnika između dviju sjednica OV-a.

Na današnjoj sjednici jednoglasno je usvojeno Izvješće o realizaciji Programa rada Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac za 2022. godinu i Programa rada Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac za 2023. godinu.

Pod četvrtom i petom točkom dnevnog reda, općinski načelnik Stjepan Piljić dodatno je obrazložio Izvješće o radu Općinskog načelnika i općinskih službi za 2022. godinu i Plan rada Općinskog načelnika i općinskih službi za 2023. godinu, te su  jednoglasno doneseni Zaključci o usvajanju ovih dokumenata.

U nastavku sjednice jednoglasno su usvojene Odluka o privremenom imenovanju Upravnog vijeća Doma zdravlja Domaljevac-Šamac Domaljevac i Odluka o privremenom imenovanju Upravnog vijeća Centra za socijalni rad Domaljevac.

Pod osmom i devetom točkom dnevnog reda, jednoglasno su usvojene točke Odluka o raspisivanju Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća Doma zdravlja Domaljevac-Šamac Domaljevac i Odluka o raspisivanju Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća Centra za socijalni rad Domaljevac.

Jednoglasno je usvojena Odluka o uspostavi registra proračunskih korisnika općine Domaljevac-Šamac.

Također Zaključak o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu općinskih službi za upravu i sistematizaciju radnih mjesta Općine Domaljevac-Šamac usvojen je jednoglasno.

Posljednja točka dnevnog reda odnosila se na vijećnička pitanja te je vijećničko pitanje postavio vijećnik Alen Ćošković.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)