Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ODOBRENA FINANCIJSKA SREDSTVA ZA PODUZETNIČKE ZONE

Danas 30. prosinca 2019. godine, općinski načelnik Stjepan Piljić potpisao je ugovor u prostorijama Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta koji će se realizirati u sklopu programa Grant sheme „Izgradnja poduzetničkih zona u Federaciji BiH“ za 2019. godinu.

Općini Domaljevac-Šamac odobreno je 155.544,18 KM za projekt izgradnje vodovodne mreže unutar poduzetničkih zona „Malo Blato i Veliko Blato“.

Projekt Izgradnja vodovodne mreže unutar poduzetničkih zona je dio jedinstvenog projekta izgradnje vodovodne mreže u općini Domaljevac-Šamac. Projektnim prijedlogom predviđeno je i postavljanje elektronske oglasne ploče unutar prostora poslovne zone.Realizacijom ovog projekta izgradit će se jedan dio javne vodovodne mreže te unaprijediti uvjeti za poslovanje unutar poduzetničke zone, izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

Javnim natječajem Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta predviđena su sredstva za izgradnju komunalne infrastrukture u poduzetničkim zonama s ciljem unapređenja usluga za upravljanje razvojem poduzetničkih zona.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)