Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBAVIJEST ZA KORISNIKE OSOBNIH I OBITELJSKIH INVALIDNINA, TE KORISNIKE RATNIH ODLIČJA

Služba za civilnu zaštitu i branitelje iz Domovinskog rata općine Domaljevac-Šamac poziva svoje korisnike osobnih i obiteljskih invalidnina, te korisnike ratnih odličja, koji se vode u Matičnom uredu Domaljevac da su se obvezni javiti u Službu radi identifikacije korisnika prava.

Korisnici osobnih i obiteljskih invalidnina, te korisnici ratnih odličja Službe za civilnu zaštitu i branitelje iz Domovinskog rata općine Domaljevac-Šamac, koji se ne vode u Matičnom uredu Domaljevac, obvezni su u Službi dopuniti osobnu dokumentaciju, rodnim listom, izjavom korisnika prava o identifikaciji i izjavom o životu koju ovjerava kod nadležnog općinskog organa. Također, isti su dužni dostavljati svakih 6 mjeseci izjavu o životu ovjerenu kod nadležnog općinskog organa.

Svi oni koji se ne odazovu i ne dostave traženu dokumentaciju, općinska Služba će do njihova dostavljanja, privremeno obustaviti isplatu ostvarenih prava sukladno instrukcijama Fedaralnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida iz domovinskog rata.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)