Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBAVIJEST ZA GRAĐANE

Obavještavaju se mještani općine Domaljevac-Šamac da će Javno poduzeće „Vodokom Domaljevac“ doo u travnju započeti sa priključivanjem prvih korisnika na vodovodnu mrežu.

Priključivanje će se vršiti za stanovnike onih ulica u kojima je do sada izgrađena vodovodna mreža a to su:

  • Ulica Stjepana Radića
  • Ulica Posavskih branitelja (od križanja sa Radićevom do križanja s Ulicom sv.Ane)
  • Savska ulica
  • Zrinska ulica
  • Ulica sv. Ane (do križanja Ulicom kraljice Katarine Kotromanić)
  • Ulica kraljice Katarine Kotromanić

Od ponedjeljka 04. travnja 2022. godine, građani mogu doći u prostorije Samostalne službe za komunalne djelatnosti u Domaljevcu od 8 do 15 sati svakim radnim danom, te podnijeti zahtjev za priključenje i dobiti sve potrebne informacije o daljnjem postupku.

Nakon prijema zahtjeva, djelatnici poduzeća će pripremiti Ugovor o priključenju i izaći na teren radi utvrđivanja lokacije za postavljanje priključnog šahta s vodomjerom.

U skladu s Odlukom općinskog vijeća cijena priključka na vodovodnu mrežu iznosi 600,00 KM po korisniku. Ova naknada obuhvaća i priključni komplet sa vodomjernim uređajem.

Pored toga, korisnici trebaju pokriti troškove nabavke i ugradnje šahta, te dovodnih cijevi od šahta do stambenog objekta.

Sve informacije o postupku priključenja mogu se dobiti u prostorijama Samostalne službe za komunalne djelatnosti u Domaljevcu, kao i na broj telefona 031 791 765.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)