Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MEĐUNARODNA IZLOŽBA PASA CAC-CACIB BiH U DOMALJEVCU

Danas, 15. rujna,  započela je Međunarodna izložba pasa CAC– CACIB BiH 2021. koja se 15. i 16. rujna 2021. godine održava na kinološkom poligonu u Domaljevcu u organizaciji Kinološkog saveza Herceg Bosne i Kinološke udruge Domaljevac, pod pokroviteljstvom Općine Domaljevac-Šamac.

Općinski načelnik je otvorio izložbu i u pozdravnom govoru zeželio svima puno uspjeha u natjecanju te izrazio zadovoljstvo što je Domaljevac postao središte ovakve manifestacije.  „U nadi da će ova manifestacija postati tradicija srdačno vas pozdravljam i želim vam da se ugodno osjećate u našoj sredini“, izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.

Za titulu najboljih pasa na ovoj manifestaciji natječu se 93 pasmine sa 240 pasa iz 16 različitih Europskih zemalja. Pse ocjenjuje više od 10 eminentnih međunarodnih kinoloških sudaca. Manifestaciju su uveličali izložbeni štandovi proizvođača hrane, opreme i kozmetičkih preparata za pse.

U ime organizacijskog odbora pozivamo sve zainteresirane da posjete ovo Međunarodno natjecanje tijekom ova dva dana, i da podrže manifestaciju svojim dolaskom.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)