Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

IGRAČI HNK MLADOSTI PONOVNO NA OKUPU

Nogometaši HNK Mladost Domaljevac ponovno su se okupili i odradili zajednički trening pred početak nove natjecateljske sezone.

Iz uprave kluba su izvjestili kako je  igrač koji je bio pozitivan na COVID-19 uspješno izliječen, a ujedno je svim igračima u nedjelju istekla dvotjedna izolacija.

U novoj sezoni željeli bismo iskorak pojedinačnih igrača i ekipe. Osjećam da se energija vratila, vidim osmijeh na licima igrača i stručnog stožera. Napravit ćemo sve da HNK Mladost opet  bude u vrhu i da navijači budu zadovoljni, izjavio je trener Matijas Pejić.

Ponovnom okupljanju nogometaša Mladosti prisustovao je i općinski načelnik Stjepan Piljić koji je zaželio puno uspjeha u nadolazećim izazovima. U razgovoru s predstavnicima nogometnog kluba Mladost načelnik je naglasio kako će Općina Domaljevac-Šamac nastaviti pomagati nogometni klub kako financijski tako i operativno.

HNK Mladost Domaljevac je ponos općine koji predstavlja pozitivan primjer aktivizma mladih osoba s ovoga područja i kao takav zaslužuje potpunu podršku, kako općine kao institucije tako i podršku njezinih građana, izjavio je općinski načelnik prilikom posjete klubskih prostorija.

Prilikom posjete, predstavnici kluba su općinskom načelniku uručili uokvireni dres kao znak zahvale za potporu koju općina Domaljevac-Šamac pruža nogometnom klubu Mladost Domaljevac.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)