Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DOVRŠENI RADOVI UREĐENJA POLICIJSKE STANICE

Radovi na obnovi i uređenju prostorija Policijske stanice u Domaljevcu privedeni su kraju. Tom prigodom općinski načelnik Stjepan Piljić, predsjednik općinskog vijeća Miroslav Piljić, ministar unutarnjih poslova Željko Nedić sa suradnicima i komesar MUP-a Miroslav Živković posjetili su Policijsku stanicu Domaljevac-Šamac.

Zapovjednik stanice Slavko Nedić izvijestio je da su adaptirane i preuređene dežurna prostorija, prostorija za primopredaju smjene i pisanje izvješća te kuhinja, te se zahvalio općini i ministarstvu na potpori, te kolegama policijskim službenicima koji su izdvojili vrijeme i trud za izvođenje majstorskih radova.

Navedenim radovima osiguran je veći prostor za dežuranu sa svom potrebnom opremom. Na ovaj način omogućen je bolji nadzor nad ulazom u zgradu te stalan pristup sredstvima veze, računalima kao i ostaloj opremi. Pored toga uređena je i posebna prostorija za kuhinju.

Građevinski materijal za radove osigurala je Općina Domaljevac-Šamac, novi inventar MUP Županije Posavske, dok su same radove izvodili uposlenici policijske stanice u Domaljevcu.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)