IZVRŠENA PRIMOPREDAJA VATROGASNOG VOZILA

Danas (03. travnja), izvršena je primopredaja  vatrogasnog vozila za potrebe Dragovoljnog vatrogasnog društva Domaljevac-Šamac. Nabavku i isporuku vozila izvršilo je specijalizirano poduzeće SV Company d.o.o. Trn.

Pored suvremene opreme za gašenje požara, vozilo je opremljeno za djelovanje u slučaju prometnih nezgoda za pomoć unesrećenima i oslobađanje istih iz vozila.

Vrijednost vozila je 128.115,00 KM od čega je 45.000,00 KM osiguralo Dragovoljno vatrogasno društvo Domaljevac-Šamac, a ostatak sredstava u iznosu od 83.115,00 KM osigurala je Općina Domaljevac-Šamac iz vlastitog proračuna.

„Ovo je poseban dan, jer prvi put od osnutka Općine Domaljevac-Šamac imamo specijalizirano vatrogasno vozilo. Ovom prigodom želim se zahvaliti susjednim općinama Orašje i Šamac što su nam u proteklim godinama priskakali u pomoć kada je to bilo potrebno.
Nabavkom ovog vozila nismo više samo općina kojoj treba pomagati, nego možemo spremno odgovoriti vlastitim potrebama, kao i pomoći prijateljima u nevolji.“ –  izjavio je načelnik općine Stjepan Piljić.