PREZENTACIJA PROGRAMA SUFINANCIRANJA ZAPOŠLJAVANJA 2019.

U organizaciji Službe za upošljavanje Županije Posavske i općine Domaljevac-Šamac, jučer (11.03.) održano je predstavljanje Javnog poziva za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapošljavanja 2019. godine kojeg implementira Federalni zavod za zapošljavanje.

Program zapošljavanja prezentirao je predstavnik Službe za upošljavanje Županije Posavske Daniel Vorgić koji je ukazao na bitne smjernice i način apliciranja te dao jasne odgovore na postavljena pitanja sudionika sastanka.

Informativnom sastanku odazvalo se oko petnaestak zainteresiranih gospodarstvenika a sudjelovali su i ministar gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske Dragutin Živković te predsjednik Udruženja poduzetnika općine Domaljevac-Šamac Mario Brkić.

U svojem obraćanju, načelnik općine je naglasio kako su poticajna sredstva neophodna za funkcioniranje gospodarskih subjekata osobito u ovako turbulentnom poslovnom okruženju te da općinska služba za gospodarstvo stoji na raspolaganju za eventualna pitanja i nejasnoće. Koristim ovu priliku da pozovem sve gospodarstvenike sa područja općine Domaljevac-Šamac da iskoriste poticajne mjere zapošljavanja koje će omogućiti smanjenje nezaposlenosti te omogućiti bolje funkcioniranje samih poduzeća, izjavio je općinski načelnik Stjepan Piljić.