PRIJEM JUNIORA HOK „DOMALJEVCA“

U uredu načelnika u srijedu, 04. lipnja 2019. godine organiziran je prijem državnih prvaka, juniora Hrvatskog odbojkaškog kluba „Domaljevac“. U pratnji mladih odbojkaša bili su predsjednik kluba Vlado Blažanović i trener Zlatko Ivić.

Osvajanje državnog juniorskog prvenstva samo je jedan u nizu uspjeha kluba u omladinskim kategorijama. Kroz posljednjih nekoliko godina HOK „Domaljevac“ nalazi se u vrhu federalnog i državnog natjecanja u kategoriji pionira, kadeta i juniora.

Najbolji rezultat ove godine ostvarila je i seniorska momčad osvojivši 3. mjesto na ljestvici Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Općinski načelnik Stjepan Piljić čestitao je gostima na izvanrednim rezultatima, te istaknuo da će HOK „Domaljevac“ kao i do sada imati potporu u svome radu od strane općine Domaljevac-Šamac.

Za ovaj sportski kolektiv još uvijek nije vrijeme odmora. Već idućeg vikenda slijede novi izazovi, a to je tradicionalno jaki turnir za kadete „Trofej Zagreba“ na kojem su prošle godine osvojili drugo mjesto.