Video sadržaj


Državni i federalni ministri u posjetu Domaljevcu PDF Ispis E-mail
Petak, 09 Siječanj 2009 12:00
Domaljevac - Ministar prometa i komunikacija pri Vijeću ministara BiH Božo Ljubić s ministrima u Vladi FBiH, ministrom rada i socijalne politike dr. Pericom Jelečevićem i ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Damirom Ljubićem, te gospodin Vilim Primorac zamjenik ministra za i vanjsku trgovinu i ekonomske odnose BiH, posjetili su općinu Domaljevac-Šamac.

Posjet je bio više stranačkog karaktera, koji je iniciran izbornim rezultatima koje je HDZ 1990 polučio na proteklim općinskim izborima.

Svojim posjetom općini Domaljevac-Šamac, stranački čelnici su još jednom izrazili potporu načelniku Josiću i izabranim vijećnicima u Općinskom vijeću, istaknuvši pri tome da uložen rad i trud moraju polučiti i dobre rezultate. Raduje ih što su glasači u općini Domaljevac-Šamac prepoznali visoko vrijedna načela politike njihove stranke, ali i pozvali na predanost da se maksimalno ustraje na predizbornim obećanjima, jer pobjeda na izborima za sobom nosi i teret odgovornosti.

S druge strane, svi ministri su obećali pomoći u provedbi projekata naše Općine, a koji su iz nadležnosti njihovih resora. Jedan od njih je ustroj općinske radio postaje koja bi bila važan segment na polju informiranje naše općine.