Video sadržaj


Načelnik organizirao prijem za odbojkaše HOK Mladost PDF Ispis E-mail
Petak, 02 Lipanj 2017 08:20

U općinskom poglavarstvu kao za najviše izaslanstvo načelnik općine Mario Jurkić je upriličio prijem za kadetsku reprezentaciju HOK Mladost Domaljevac koju predvodi Zlatko Ivić, izbornik reprezentacije kadeta BiH. Uz razgovor razmijenjene su informacije o radu kluba i njihovim uspjesima.

-Radostan sam što ovaj klub promiče naše pozitivne sportske vrijednosti i što svijetu pokazujemo naše najbolje, mladost koja je i budućnost ove općine. Ovi mladići pokazuju da i u skromnim uvjetima mogu dosegnuti sam vrh i na tome sam im kao načelnik zahvalan, kazao je načelnik Jurkić.

-Ovakvi susreti sa predstavnicima vlasti kao što je prijem kadetske ekipe našeg kluba u općinskome poglavarstvu za sportaše su važni jer uviđaju da su u svojoj lokalnoj zajednici iz koje mladi sve više odlaze prema zapadu, na ponos svoje općine, pa i Županije Posavske. Mladi se osjećaju uvaženim, a njihova zalaganja priznaju se kao doprinos pozitivnog glasa posavskog, kazao je nakon prijema Zlatko Ivić trener HOK Mladost Domaljevac i ujedno izbornik kadetske reprezentacije BiH.