Video sadržaj


Okončani radovi u osnovnoj školi Braće Radića u Domaljevcu PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 01 Lipanj 2017 13:27

Predstavnici Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana u Bosni i Hercegovini posjetili su osnovnu školu Braće Radića u Domaljevcu. Svrha posjete je obilazak završenih radova na obnovi vodoopskrbe i sanitarnog čvora škole. U školi su se sastali predstavnici Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana u BiH Dennis i Dionne Newton, načelnik općine Domaljevac-Šamac Mario Jurkić, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Mario Pejić, ravnatelj škole Stjepan Piljić i predstavnici Crvenog križa.

Tijekom ove godine uspjeli smo uz pomoć donacije prijatelja organizacije Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana u BiH renovirati jedan dio naše škole, obnovljeni su sanitarni čvor i vodoopskrba, a uspjeli smo uraditi podlogu u podrumima naše škole koji nam već duži niz godina stvaraju probleme, istaknuo je ravnatelj OŠ Braće Radića Stjepan Piljić.

Prošle godine smo imali nešto sredstava u svom budžetu kako bi radili vodovodne projekte u Bosni i Hercegovini. Uvjet je bio da projekt bude u školi ili nekoj instituciji, pa smo uz pomoć Crvenog križa FBiH našli dvije škole, u Živnicama i u Domaljevcu. Drago nam je da smo uspjeli obnoviti sanitarni čvor koji nije renoviran više od 40 godina. Bilo je lijepo raditi na području općine Domaljevac-Šamca rekao je predstavnik Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana u BiH Dennis Newton.

Mi smo iz Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana i širom svijeta imamo svoje misionare koji pomažu lokalnom stanovništvu da poboljšaju kvalitetu svoga života kroz razne projekte, kazala je predstavnica Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana u BiH Dionne Newton.

Načelnik općine Domaljevac-Šamac, prof Mario Jurkić, se u prigodnom obraćanju zahvalio na donatorskim sredstvima te pokazao spremnost i otvorenost za buduće projekte.