Video sadržaj


Predstavnici općine sudjelovali na dvodnevnoj radionici PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017 11:15

Predstavnici općine i v.d. ravnateljica Centra za socijalni rad Domaljevac sudjelovali na dvodnevnoj radionici na temu “Komuniciranje u kriznim situacijama” koja je organizirana u Sarajevu od strane UNICEF BiH. Radionica je organizirana za predstavnike centra za socijalni rad, nevladinog sektora i drugih partnera iz općina Maglaj, Šamac, Doboj i Domaljevac-Šamac odnosno općina koje su bile pogođene velikim poplavama 2014. godine.

Predstavnici navedenih općina su uspješno sudjelovali na izradi “Priručnika za djelovanje centra za socijalni rad u kriznim situacijama” tijekom kojeg su urađene procjene rizika i općinski akcijski plan djelovanja. Radionica “Komuniciranje u kriznim situacijama” koju je podržala Ambasada Švicarske organizirana je kao prateća aktivnost ovog procesa, a u skladu s aktivnostima općinskih planova djelovanja.

Polaznici su imali priliku proći kroz kontekst, izazove, suradnju i usklađivanje potreba u kriznim situacijama, odnose s javnošću i internu komunikaciju centra za socijalni rad, nastup u medijima kroz TV, radio i novinske intervjue te konferencije za novinare s posebnim osvrtom na Internet kao sredstvo komunikacije s javnošću u kriznim situacijama.