Video sadržaj


Općinsko poglavarstvo u punom sastavu posjetilo povratnike u Brvniku PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 12 Studeni 2009 14:13
Općinski načelnik sa šefovima svih općinski službi posjetio je povratničku zajednicu u Brvniku kako bi se općinsko poglavarstvo na licu mjesta upoznalo sa stanjem i potrebama u ovom mjestu manjinskog povratka.
 
Mještani su iznijeli probleme, koji se u najvećoj mjeri svode na reguliranje upravljanja deponijom komunalnog otpada smještenoj u neposrednoj blizini Brvnika, te su ukazali da je za ovu zajednicu životno važan projekt izgradnja asfaltnog puta kroz Brvnik i povezivanje Brvnika asfaltnom cestom sa Domaljevcem, Grebnicama i Oštrom Lukom.
 
Članovi poglavarstva upoznali su povratnike da je općina Domaljevac izradila projektnu dokumentaciju za izgradnju nove ceste te da je o toj potrebi građana Brvnika upoznala i federalnu Vladu. Također, mještani su upoznati i o pokrenutom deminiranju više od 200.000 kvadratnih metara poljoprivredno zemljišta u Brvniku.
 
Prilikom posjete, svim povratničkim kućanstvima podijeljeno je po 200 kg umjetnog gnojiva, kao pomoć općine Domaljevac za jesenju sjetvu.


Video sadržaj